Marina Wollrabe | New born
16368
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16368,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

New born

Over dit project

Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine wonder!

 

Zelf net ook moeder geworden van ons derde kindje, waarbij ik me wederom realiseer hoe bijzonder en bijna magisch het is.

 

Voor de lifestyle new born babyshoot kom ik graag bij jullie thuis foto’s maken. Mooie pure foto’s bij jullie thuis, in de woonkamer, op het babykamertje of bij jullie op het grote bed zijn altijd de leukste en ongedwongen foto’s. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Moet er tussentijds gevoed worden, een schone luier, geen probleem! Zolang er maar een relaxe sfeer hangt dan is jullie kleine wonder ook tevreden. Ik maak bij deze shoot uitsluitend gebruik van natuurlijk daglicht.

 

Wanneer kun je de shoot het beste inplannen? Dat is maar net wat jullie willen! Normaal gesproken kom ik ongeveer 10 – 14 dagen na de geboorte. Dan is de baby nog klein en slaapt hij/zij nog veel en makkelijk de baby in bepaalde posities kunt vastleggen. Als je het fijner vindt om later foto’s te maken, als de kleine een paar maanden oud is, dan kan dat natuurlijk ook.

 

En heeft de kleine op het moment er echt geen zin in….geen probleem, dan plannen we gewoon snel een nieuwe afspraak.

 

Kortom genoeg mogelijkheden om jullie kindje/gezin vast te mogen leggen!